When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

Thursday, March 24, 2011

The Perfect Canvas Contest

Salam n hi semua,

Pagi2 ni bila on je blog dh terpandang entry menarik dari cik kina.. entry tu berkenaan contest dari The Perfect Canvas

Contest ni dibuat sempena ulang tahun kelahiran TPC yang PERTAMA... 3 orang pemenang bertuah akan dipilih dan tarikh tutup penyertaan 1 May 2010... cepat2..jom join sama2..nk join just klik sini :)

ok, sebelum tu jom kita tgk hasil kerja dari TPC..mmg perfect lah...


smartkan letak kt artstand.. sy penah tgk masa wedding opismate sy dia wat cmni...
masa tu dh terbayang2 nk wat cmni gak masa wedding sy..letak kt depan khemah.. :)



ni pon best..tgkp gambar utk pre-wed


nampak idup kan pic ni..

dah tgk kn..hasil canvasnya sgt berkualiti dan cantik... boleh tempah untuk wedding, hiasan dalam rumah or hadiah kepada teman-teman...

Camna nk tempah?

  1. Cari gambar2 korang yg lawa2
  2. email pada theperfectcanvas@gmail.com
  3. buat la bayaran..hehe..dlm masa semgu dpt la...
korang2 boleh pilih saiz mana yg korang suka n setiap saiz harganya berbeza..harga dia antara RM80-RM220..berpatutankan..

TPC juga ada buat tempahan banner, bunting dan carsticker (dlm kepala dh terpikir-boleh buat door gift ni..hehe)

Apa tgu lg..jom la join :D

3 comments:

ume said...

cool mobile stuff:Find all mobile stuff including free mobile phone downloads and cool games.Get ringtones,jokes,wallpapers,articles and much more at http://pkmobiles123.blogspot.com

K.I.N.A said...

goodluck una..;)..una orang mana?

anaztasias nora aira said...

all the besh dear !! salam kenal dari b2b :)

Post a Comment