When is my wedding
Wedding Ticker from WhenIsMyWedding.com

Wednesday, November 16, 2011

Giveaway Guestbook from Scrap@perclip!!!

salam n hai,


pagi2 sebelum mula kerja mesti blogwalking, tgk apa cter menarik hari ni...tgh2 blogwalking jumpa giveaway contest..sgt teruja sbb benda ni yang saya tengah pikir dan cari2...sama ada nk DIY or tempah..tp kalau tempah ongkosnya dh tentu la kena dihulurkan...tgk poket, budget mmg x mengizinkan la..huhu..so dgn adanya giveaway ni harap ada luck dan dpt membantu... :)

ini dia giveaway dari Scrap@perclip..tara............

a very creative guestbook ever...lawa kn...

kalau kengkawan lain nk try contest ni, just pegi ke blog farah diyana untuk sertainya...jgn terlambat..tarikh tutup sehingga tgh hari khamis ni (17/11/2011) je tau...wish u all luck too..

6 comments:

farahD said...

Syg thanks yea sbb participate and Gud luck !!

Cik Una said...

TQ :)

nasha_libra said...

hai cik una...i think wedding date kte serentak la,mine is on 25th february,do u??so,hopefully we can share da idea together,orite??^_^

Renee Meow said...

gudluck sweetie..! :)

tq for following my blog dear, i follow u back kay.. wedding date kita hampir dekat..imma feb2012 bride too..! happy preps..! :D

+ Diyana J. + said...

All the best, Sis! Kita pun join jugak hehe

Thank you sebab ikuti blog saya & saya dah return the favor ;)

Cik Una said...

tq nasha, renee n diyana... sy nyer wedding 4hb 3 2012..lebih kurang je la kn :) boleh tukar2 idea..tp sy ni jarang menulis, suka blogwalking je..hehe

Post a Comment